Haluaisitko ohittaa ruuhkat?

TomTom Liikenne antaa reaaliaikaiset liikenneraportit ja neuvoo parhaan reitin ruuhkien välttämiseen. Voit jopa vastaanottaa päivityksiä edessä olevista vaarallisista keliolosuhteista suoraan TomTom navigaattoriin.

Jotta kaikki olisi vielä helpompaa, tarvitset vain yhden tilauksen, jotta voit nauttia liikennetiedoista missä tahansa karttasi maista. Missä oletkin, voit aina pysyä ajantasalla.

Liikenne-palvelun käyttöön tarvitset yhteensopivan puhelimen, jossa on langaton datayhteys (esim. GPRS). Tarkista matkapuhelinten yhteensopivuusluettelo.

Erikoistarjous: Liikenne ja nopeusvalvontakamerat yhdessä

Aja nopeinta reittiä ja vältä ylinopeussakot. TomTom tarjoaa myös yhdistetyn Liikenne- ja nopeusvalvontakameratilauksen, jotta tietäisit missä ruuhkat ja kiinteät nopeusvalvontakamerat ovat.

Osta Liikenne/valvontakamerat-paketin. ERIKOISTARJOUS: 49.95 Euros (säästä 30%)

Ota enemmän irti TomTom LIVE -palveluilla

Jos haluat vastaanottaa viimeisimmät liikennetiedot jopa muutaman minuutin välein ja saada tarkemman kattavuuden, miksi et katsoisi TomTom HD Traffic™ -palvelua? Nämä todella tarkat liikennetiedot lähetetään suoraan TomTom navigaattoriin - ilman että sinun tarvitsee yhdistää tai aktivoida mitään.

€ 39, 95 p/y

Osta Liikenne

Osta nyt

Asenna Flash Player, jotta voit käyttää TomTom.com-sivustoa

Selaimessasi on oltava asennettuna Flash.

Hae Adobe Flash Player