Please install Flash Player to enjoy this site.

You need to have Flash installed on your browser.

Get Adobe Flash Player

Kjør smartere hver dag, uansett hvor du skal!

Kjører du regelmessig eller pendler hver dag? Da vet du at det kan være litt av en utfordring å være på veien og komme frem dit du skal. Veiarbeid, trafikkork, fotobokser ... selv en kort kjøretur kan bli både tidkrevende og dyr.

Nå kan du kjøre smartere – hver eneste dag, uansett hvor du skal.

TomTom har en komplett og praktisk pakkeløsning: TomTom LIVE-tjenester. Med denne pakken får du den nyeste ruteinformasjonen (blant annet trafikkinformasjon og Søk og kjør) i sanntid direkte på enheten, og du sparer tid, penger og stress.

Kundeomtaler – LIVE-tjenester

Jeg er imponert over at jeg kan få oppdatert trafikkinformasjon på minuttet, og at denne informasjonen er nøyaktig (f.eks. viser akkurat hvor køen starter og hva som skjer på andre alternative ruter som unngår problemet). Jeg er også imponert over hvor nøyaktig de beregnede ankomsttidene er.

LIVE-tjenestene overgår forventningene mine og gir mye igjen for pengene. Produktet sparer meg antageligvis for drivstoffkostnader og det reduserer absolutt stresset mens jeg kjører.

Tjenesten lar deg konsentrere deg om kjøringen i stedet for å prøve å se svingen før du kjører forbi. Du får en komplett veiledning til tid og avstand for reisen samt fartskontroller. Jeg klarer meg ikke uten.

Nå trenger du ikke lenger å lure på hva som venter lenger fremme eller om du følger den raskeste ruten. TomTom holder deg oppdatert med svært nøyaktig informasjon om forsinkelser og tilgjengelige alternativer. Hemmeligheten er å stole på TomTom-enheten. Jeg ville ikke byttet den vekk mot noe som helst.

Ekstremt raske oppdateringer om trafikkproblemer. Nyttig informasjon som væroppdateringer for reisemålet osv.

LIVE-tjenester i sanntid for sjåfører som kjører langt

TomTom LIVE-tjenester leverer de beste sanntidstjenestene rett til din TomTom-enhet, alt i én praktisk pakke:

TomTom TrafficKjør med presis og nøyaktig sanntidsinformasjon. TomTom Traffic finner ut nøyaktig hvor trafikkforsinkelser begynner og slutter.
Mobile fotobokserFotobokser Få informasjon om plasseringen av faste fotobokser og mobile fotobokser, og kjør sikrere og mer avslappet.
Søk og kjør med TomTom PlacesFinn utallige butikker og forretninger, uansett hvor du befinner deg, og naviger direkte til dem.
ExpediaFå detaljert hotellinformasjon og status om tilgjengelig rom hver gang du søker.
TripAdvisorFinn omtaler om hoteller, restauranter med mer på verdens største webområde for reiser.
Twitter™Bruk Twitter på reisen for å holde kontaktene dine oppdatert om reisemål og ankomsttid.
LIVE QuickGPSfixKom raskere av gårde. Reduser tiden det tar å finne GPS-posisjonen din.
VærMotta de siste værvarslene slik at du kan planlegge reisen bedre og kjøre tryggere.

Spar tid og penger

Med LIVE-tjenester slipper du å bekymre deg for ekstra telefonutgifter. Du sparer både tid og penger med denne smarte kombinasjonen av tjenester.

Hvordan fungerer LIVE-tjenestene?

TomTom LIVE-tjenester er "direktetilkoblede" tjenester.
Det betyr at informasjon og oppdateringer for hver tjeneste, for eksempel oppdatert trafikkinformasjon eller værvarsler, sendes direkte til SIM-kortet i TomTom-enheten. Så du trenger ikke å aktivere noe som helst og behøver ikke koble en mobiltelefon til navigasjonsenheten. Det er bare å komme seg på veien, så tar enheten seg av resten.

Kompatibilitet

For øyeblikket kan du bare bruke TomTom LIVE-tjenester på TomTom GO LIVE, VIA LIVE, GO 950/750/550 LIVE, GO 940/740/540 LIVE og XL LIVE IQ Routes™-utgaven.

Spar tid og penger

Med LIVE-tjenester slipper du å bekymre deg for ekstra telefonutgifter. Du sparer både tid og penger med denne smarte kombinasjonen av tjenester.

Dekningen er bare for enheter i GO LIVE 800-, 1000- og Via LIVE-serien.
For enheter i andre GO LIVE- og XL LIVE-serier er dekningen begrenset til følgende åtte land: Nederland, Storbritannia, Tyskland, Belgia, Frankrike, Sveits, Portugal og Italia.

TomTom-tjenester

TomTom LIVE-tjenester inkluderer TomTom Traffic, mobile fotobokser, Expedia, Trip Advisor, Søk og kjør med TomTom Places, LIVE Quick GPS og Vær. Den gir deg de beste TomTom-tjenestene i sanntid direkte til enheten, slik at du kan bruke den beste ruten og ta trafikkhendelser på veien med i betraktningen.

Har du allerede en TomTom-navigasjonsenhet? Klikk på Kjøp nå, og finn ut om enheten din støtter LIVE-tjenester.

TomTom LIVE-tjenester er tilgjengelige på alle TomTom LIVE-enheter innenfor GO-, XL- og Via-seriene. For spesifikke produkter, se produktavsnittet.

TomTom GO / XL / Via LIVE
TomTom integrert bilnavigasjon

Må jeg også ha en mobiltelefon med Bluetooth - i tillegg til en kompatibel TomTom-enhet - for å kunne bruke LIVE-tjenester?

Nei, det er ikke behov for noen mobiltelefon. Alle TomTom-enheter som støtter LIVE-tjenester er klare til bruk. Du trenger ikke koble til noe, og du kan umiddelbart bruke prøveperioden som er inkludert.

Har du en GO LIVE-enhet, kan du imidlertid koble en mobiltelefon til enheten via Bluetooth™ hvis du vil benytte deg av den avanserte bilsettfunksjonaliteten i disse enhetene.

Tilbake til toppen

Hva skjer ved utløpet av den gratis prøveperioden som fulgte med enheten?

Når prøveperioden utløper, kan du fornye LIVE-tjenestene via www.tomtom.com.

Tilbake til toppen

Kan jeg fremdeles bruke LIVE-enheten etter at prøveperioden er utløpt og jeg ikke har fornyet den ennå?

Hvis du bestemmer deg for å ikke fornye LIVE-tjenestene etter at prøveperioden er utløpt, kan du likevel bruke alle navigasjonsfunksjonene på enheten. Hvis du senere bestemmer deg for å fornye LIVE-tjenestene, er det bare å be om det på www.tomtom.com.

Tilbake til toppen

Kan jeg avslutte abonnementet på LIVE-tjenester når som helst?

Når du har fornyet abonnementet på LIVE-tjenestene, avsluttes tjenestene automatisk når den forhåndsbetalte perioden er utløpt.

Tilbake til toppen

I hvilke land kan jeg bruke abonnementet på LIVE-tjenester?

LIVE-tjenester er tilgjengelige i opptil 33 land, inklusive Italia, Spania, Portugal, Storbritannia og Nord-Irland, Tyskland, Frankrike, Sveits og Nederland.

Tilbake til toppen

LIVE-enhetene har en innebygd mottaker med et SIM-kort. Betyr det at det er mulig å spore meg?

Nei, absolutt ikke. TomTom tar personvern meget alvorlig og informasjonen vi får tilgang til, er fullstendig anonym. Vi ser kun informasjon om hastigheten og retningen som TomTom-brukerne har kjørt i. Vi vet ingenting om selve enhetene eller hvem som eier dem.

Tilbake til toppen

Kan jeg abonnere på kun én LIVE-tjeneste i stedet for hele TomTom LIVE-tjenestepakken?

Nei, LIVE-tjenestene er for øyeblikket kun tilgjengelige som en del av en pakkeløsning. Hvis du vil kjøpe enkelttjenester, kan du ta en titt på tjenestene du kan laste ned via TomTom HOME-programvaren eller kjøpe i TomToms nettbutikk.

Tilbake til toppen

Hvordan betaler jeg for et abonnement på LIVE-tjenester?

Betaling av LIVE-tjenester er enkel. Når du har registrert opplysningene om deg via TomTom HOME eller nettbutikken vår, blir du belastet et fast beløp.

Du kan også velge et forhåndsbetalt kort med tilgang til LIVE-tjenester. Dette er en éngangsbetaling som er tilgjengelig via TomTom HOME, TomToms nettbutikk eller din lokale forhandler.

Tilbake til toppen

Hva er forskjellen på TomTom LIVE-tjenester og TomTom-tjenester?

TomTom LIVE-tjenester er en tjenestepakke med sanntidstilkobling. Informasjon og oppdateringer blir overført direkte til enheten, eller sendt hver gang du kobler til TomTom HOME-programvaren. Med LIVE-tjenester betaler du et fast beløp hver måned, så du trenger ikke bekymre deg for ekstra telefonkostnader. Du sparer både tid og penger når du benytter deg av denne smarte kombinasjonen av tjenester.

Du må ha en LIVE-tilkoblet enhet for å kunne bruke TomTom LIVE-tjenester.

Hvis du ikke har en LIVE-tilkoblet enhet, kan du abonnere på en rekke nyttige og morsomme tjenester via TomTom HOME. Dette er et skrivebordprogram du kan installere på datamaskinen og bruke til å laste ned disse tjenestene direkte og enkeltvis (ikke som en tjenestepakke) til TomTom-enheten. Når du skal bruke de tjenestene som krever øyeblikkelige oppdateringer (for eksempel Trafikk), må du imidlertid etablere en trådløs tilkobling via mobiltelefonen (for eksempel via GPRS).

Tilbake til toppen