Please install Flash Player to enjoy this site.

You need to have Flash installed on your browser.

Get Adobe Flash Player

TomTom Traffic i hele produktets levetid

Hvilke enheter leveres med TomTom Traffic i hele produktets levetid?

Alle enheter i den nye TomTom GO-serien leveres med TomTom Traffic i hele produktets levetid1. Avhengig av hvilken TomTom GO-modell du velger, kan du koble til TomTom Traffic på én av to måter:

Smarttelefon tilkoblet

Icon - LTT Smartphone ConnectedFå TomTom Traffic via smarttelefonen med Bluetooth®-tilkobling2. TomTom-enheten er klar til å motta trafikkinformasjon ved å koble til smarttelefonen via Bluetooth®.
Finn ut mer.
 

Alltid tilkoblet

Icon - LTT Always ConnectedKjør med TomTom Traffic i verdensklasse, klar til bruk med det samme3. Alltid tilkoblet har ingen ekstrakostnader for roaming og er den enkleste måten å få trafikkinformasjon i sanntid til enheten på.
Finn ut mer.

Hva innebærer TomTom Traffic i hele produktets levetid?

  • Livstid – enhetens levetid, som betyr tidsrommet hvor TomTom fortsetter å tilby støtte for enheten med programvareoppdateringer, tjenester, innhold eller tilbehør. En enhet har nådd slutten av levetiden når ingen av disse er tilgjengelige lenger.
  • TomTom Traffic (tidligere kjent som TomTom HD Traffic) er TomToms Premium-tjeneste for trafikkinformasjon i sanntid. Den viser nøyaktig hvor forsinkelsene starter og slutter, slik at du alltid har kontroll på raskeste rute.
1Gjelder for TomTom GO-serien for 2013 (400, 500, 600, 5000 og 6000).
2Smarttelefonen må være kompatibel og ha et abonnement med mobildata. Ekstra kostnader kan påløpe.
3Avhengig av om tilkobling til mobilnettverk er tilgjengelig.

TomTom Traffic i hele produktets levetid

Hvilke vilkår og betingelser gjelder for TomTom Traffic i hele produktets levetid?

Du må kjøpe en ny TomTom-enhet som inkluderer TomTom Traffic i hele produktets levetid, for å være kvalifisert for dette tilbudet.

TomTom Traffic i hele produktets levetid kan bare brukes på TomTom GO-enheten du har kjøpt, og kan ikke overføres til en annen TomTom-enhet eller smarttelefonapplikasjon.

Hvis du gir bort eller selger TomTom GO-enheten med TomTom Traffic i hele produktets levetid, blir tjenesten overført til den nye brukeren.

Enheten må være tilkoblet for at TomTom Traffic skal fungere. Tilkoblingen kan opprettes på to måter, avhengig av hvilken modell du velger:

  • Smarttelefon tilkoblet – med disse enhetene opprettes tilkoblingen via din egen smarttelefon. Smarttelefonen må være kompatibel og ha et mobildataabonnement. Ekstra kostnader kan påløpe. TomTom kan ikke ta ansvar for nettverkets tilkoblingsdekning.

  • Alltid tilkoblet – med disse enhetene blir tilkoblingen levert av TomTom, noe som sikrer at TomTom Traffic er klar til bruk med det samme. Med denne tjenesten er TomTom avhengig av tjenestene til tredjeparter, og derfor kan vi ikke gi noen garanti på nettverkets tilkoblingsdekning.

TomTom forbeholder seg retten til å endre vilkårene i tilbudet om TomTom Traffic i hele produktets levetid hvis vilkårene med tredjepartene endres.