Please install Flash Player to enjoy this site.

You need to have Flash installed on your browser.

Get Adobe Flash Player

Livstidskart uten ekstra kostnad

Kjør alltid med det nyeste kartet.


Kom raskere frem til reisemålet med livstidskart uten ekstra kostnad. Hvis du kjøper en ny TomTom-enhet eller -applikasjon for smarttelefon som inkluderer livstidskart uten ekstra kostnad, kan du laste ned fire fullstendige kartoppdateringer eller mer hvert år i hele produktets levetid. Du mottar alle oppdateringer av veinettet, adresser og interessepunkter. 


Hva innebærer livstidskart uten ekstra kostnad?
  • Uten ekstra kostnad – dette betyr at oppdatering av kartene på enheten eller smarttelefonapplikasjonen din ikke vil medføre noen flere kostnader. Alle oppdateringer leveres kostnadsfritt.

  • Livstid – enhetens levetid, som betyr tidsrommet hvor TomTom fortsetter å tilby støtte for enheten med programvareoppdateringer, tjenester, innhold eller tilbehør. En enhet har nådd slutten av levetiden når ingen av disse er tilgjengelige lenger. Levetiden til smarttelefonapplikasjonen betyr tidsrommet hvor TomTom fortsetter å støtte applikasjonen med oppdateringer. 

  • Kart – dette er komplette oppdateringer for kartet som er forhåndsinstallert på enheten eller som følger med smarttelefonappen (geografisk dekning og funksjonalitet vil være den samme som for det opprinnelige kartet, så lenge dette er tilgjengelig). Det utgis minst fire nye kart i året. Du mottar alle oppdateringer av veinettet, adresser og interessepunkter i disse utgivelsene.

Livstidskart uten ekstra kostnad

Kjør alltid med det nyeste kartet.


Navigasjonsenheter:
Du aktiverer livstidskartene ved ganske enkelt å koble enheten til en PC med Internett-forbindelse og opprette en MyTomTom-konto for å registrere deg. På denne måten får du tilgang til alle kartoppdateringene som er inkludert i tjenesten for livstidskart. Vi sender deg en e-postmelding for tjenesten hvert kvartal (så lenge du har en MyTomTom-konto) for å informere deg når nye kart er tilgjengelige.

Klikk her for å få mer informasjon om registrering av enheten.

I løpet av levetiden til enheten må du kanskje installere ekstra minne (ved hjelp av et minnekort) hvis kartoppdateringene tar for mye plass. Alternativt tilbyr vi kartsoner for at du skal kunne installere mindre deler av de nyeste kartene på enheten din uten å måtte bruke et minnekort.

For TomTom RIDER (2013):

Du aktiverer livstidskartene ved ganske enkelt å koble enheten til en PC med Internett-forbindelse og opprette en MyTomTom-konto for å registrere deg. Koble navigasjonsenheten til datamaskinen. På denne måten får du tilgang til alle kartoppdateringene som er inkludert i tjenesten for livstidskart.

Vi sender deg en e-postmelding for tjenesten hvert kvartal (så lenge du har en MyTomTom-konto) for å informere deg når nye kart er tilgjengelige.

Navigasjonapplikasjon for iPhone/iPad:
Applikasjonen leveres med livstidskartene aktivert. Du trenger ikke engang å opprette en MyTomTom-konto. Du mottar et varsel fra App Store når en applikasjonsversjon er tilgjengelig for nedlasting. Hver applikasjonsversjon inkluderer det nyeste kartet.

Kartene våre blir større jo bedre de blir. Fremtidige kartoppdateringer blir levert så lenge de kan distribueres av App Store.


Navigasjonsapplikasjon for Android:
Applikasjonen leveres med livstidskartene aktivert. Du trenger ikke engang å opprette en MyTomTom-konto. Du mottar et varsel i applikasjonen når et nytt kart er tilgjengelig for nedlasting.

Kartene våre blir større jo bedre de blir. Fremtidige kartoppdateringer kan kreve ekstra lagringsplass. Hvis smarttelefonen ikke tillater at du legger til ekstra lagringsplass, kan det hende at du ikke kan installere kartoppdateringer.

Livstidskart uten ekstra kostnad

Kjør alltid med det nyeste kartet.


Navigasjonsenheter:
YDu må kjøpe en ny TomTom-enhet som inkluderer livstidskart uten ekstra kostnad, for å være kvalifisert for dette tilbudet.

I hele produktets levetid kan du laste ned fire fullstendige oppdateringer eller flere av kartet på enheten din, hvert år. Du trenger en PC med Internett-forbindelse og en MyTomTom-konto for å laste ned kartoppdateringer og daglige kartendringer.

Livstidskart kan bare brukes på én enhet og kan ikke overføres til en ny enhet eller smarttelefonapplikasjon.

Livstidskart blir overført til den nye brukeren hvis enheten gis bort eller selges.


Navigasjonapplikasjon for iPhone/iPad:
Du må ha kjøpt versjon 1.0 eller nyere av TomToms Navigasjons-app for iPhone/iPad for å være kvalifisert for dette tilbudet.

I hele applikasjonens levetid kan du laste ned fire fullstendige oppdateringer eller flere av kartet på iPhone- eller iPad-enheten din, hvert år. Du trenger bare å oppdatere applikasjonen via iTunes App Store.

Livstidskart kan bare brukes av én Apple-ID og kan ikke overføres til en ny Apple-ID eller til en ny navigasjonsenhet.


Navigasjonsapplikasjon for Android:
Du må kjøpe versjon 1.0 eller nyere av TomToms Navigasjons-app for Android for å være kvalifisert for dette tilbudet.

I hele applikasjonens levetid kan du laste ned fire fullstendige oppdateringer eller flere av kartet på smarttelefonen din, hvert år. Du trenger bare å ha applikasjonen installert på smarttelefonen, og vi anbefaler å laste ned kartene via en Wi-Fi-tilkobling.
 
Livstidskart kan bare brukes på én Google-konto og kan ikke overføres til en ny Google-konto eller navigasjonsenhet.