Please install Flash Player to enjoy this site.

You need to have Flash installed on your browser.

Get Adobe Flash Player

Seneste kart-garanti

Begynn å kjøre med det seneste kartet

Veiene er i kontinuerlig endring. For å sørge for at du alltid har den beste navigasjonsopplevelsen hjelper TomTom deg med å holde kartet ditt oppdatert – fra begynnelsen av.

TomTom er et kartfirma som utgir nye kart regelmessig.

Når du kjøper en helt ny TomTom-enhet, kan det hende det allerede finnes en nyere versjon av kartet. Med TomToms seneste kart-garanti kan du få alle oppdateringene til kartet som blir gjort tilgjengelige innen 90 dager etter at du først begynte å bruke enheten. Dermed er du sikret det nyeste kartet når du begynner å kjøre, garantert!

Sørg for å få mest mulig ut av den 90-dagers seneste kart-garantien. Koble TomTom-enheten til en datamaskin med Internett med det samme.

Bottom_Banner_Latest Map Guarantee

Seneste kart-garanti

Begynn å kjøre med det seneste kartet

Hvordan begynner jeg å kjøre med det seneste kartet?

Det er enkelt å bruke seneste kart-garantien og begynne å kjøre med det seneste kartet.

Avhengig av hvilken TomTom-enhet du har (se nedenfor), kan du bruke enten MyDrive eller TomTom HOME til å aktivere seneste kart-garantien. Du kobler til enheten, slår den på, klikker på koblingen for enheten din nedenfor og følger instruksjonene på skjermen (dette hjelper deg også med å installere TomTom-støtteapplikasjonen eller TomTom HOME, hvis du ikke har installert dem fra før).

Hvis det finnes en ny versjon av kartet, får du øyeblikkelig tilbud om å laste det ned. Hvis det er utgitt flere versjoner av kartet innen perioden på 90 dager for seneste kart-garantien, sender TomTom deg en e-postmelding om når du bør koble til på nytt.

For GO 800-, 1000-, 2000-serien, VIA-serien, Start 20-, 25-, 60- og Sony XNV-enheter

  Søk etter det nyeste kartet med MyDrive

For alle andre TomTom-enheter:

  Søk etter det nyeste kartet med TomTom HOME

Ikke glem at du må kontrollere om det finnes et nytt kart innen garantiperioden på 90 dager for å kvalifisere deg for seneste kart-garantien.

Seneste kart-garanti

Begynn å kjøre med det seneste kartet

Hvilke enheter kvalifiserer for seneste kart-garantien?

Seneste kart-garantien er tilgjengelig i alle land og på alle nye TomTom-enheter. Perioden for å gjøre krav på seneste kart-garantien er 90 dager fra første gangen du bruker enheten.

Seneste kart-garantien er ikke tilgjengelig for applikasjoner til mobiltelefon.

Seneste kart-garantien er ikke tilgjengelig for renoverte TomTom-enheter.

Seneste kart-garanti

Begynn å kjøre med det seneste kartet

Jeg bruker TomTom HOME til å kontrollere seneste kart-garantien min. Der får jeg beskjed om at jeg må laste ned en kartsone. Hva er dette?

Fordi kartene våre blir mer detaljerte og derfor også større, kan det hende at noen nye kart ikke får plass på enheten. I slike tilfeller har vi delt opp disse kartene i detaljerte kartsoner som du kan laste ned separat etter hvert som du trenger dem.

Hver kartsone dekker et større område, og du har fortsatt tilgang til det fullstendige kartet, selv om du bare kan bruke én kartsone på enheten om gangen. Du kan når som helst bytte til en annen kartsone ved hjelp av TomTom HOME.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.tomtom.com/mapzones.

Tilbake til toppen